Notiser

Hvem vil endre narkotikapolitikken? Dèt vet Anita Nyholt

Som det nylig ble kjent ville helseministeren ha et forsøk med heroinassistert behandling. Forsøket ble imidlertid stanset før det ble igangsatt, av flertallet i Aps stortingsgruppe. Hva er de redde for, egentlig? At forsøket skulle bli en suksess? Bloggeren Anita Nyholt er av dem som vet å bruke nettets makt. Nå har hun laget en bloggpost om hvilke politikere fra forskjellige partier som vil ha reelle endringer i narkotikapolitikken. Vår oppfordring både til aktive i partiene, og til velgerne, er: Bruk informasjonen på hennes blogg – både i forbindelse med nominasjonene og ved valget neste år!

7 kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
Anonym
Anonym
9 years ago

Storberget burde egentlig ikke stå på listen over kandidater som fortjener støtte, men la gå. Man får kanskje holde ham ved hans ord som en ren øvelse for å skape debatt.

Ola Gartland
9 years ago

Når valgkampen blåses i gang, bør vi alle være pågående og spørre hvor de enkelte kandidatene står. Vi treffer de på stands over hele landet. Vi må være dyktige til å fortelle at vi vil få mange til ikke å stemme på de hvis de går mot å avkriminalisere bruken av hasj.

Anita Nyholt
9 years ago

Tidligere justisminister Knut Storberget er sitert både for og mot avkriminalisering. Han er bevisst meget uklar i sin kommunikasjon, men er plassert på listen over de som ønsker å beholde straffetrussel for bruk, fordi det er det han faktisk arbeider for i praksis.

Frist for innstilling av stortingskandidater er 31. mars 2013. Når alle innstillingene er klare så vil jeg gå igjennom listen på nytt, vise hvem som ble nominert til hvilken plass i sitt fylke, og hvem som ikke ble nominert.

Lars
Lars
9 years ago

Ville egentlig karakterisere Storberget som vaklende og karaktersvak.

Han har vist liknende oppførsel i nesten alle sakene han har hatt med å gjøre: han sier det samme som kritikerne, for så å si det samme som de som kritiserer kritikerne rett etterpå. Han er åpenbart redd for å ha egne meninger og stå for dem.

Jeg tror ikke det er bevisst. Heller ubevisst.

Mistillitsforslag og/eller Riksrett hadde egentlig ikke vært en dum ting. Både Storberget og Stoltenberg har vist utrolig dårlig driftskompetanse.

Andy
Andy
9 years ago

Jeg synes å huske at Aps Håkon Haugli også har vært mye bevisst uklar?
Han snur kappen etter vinden og sier akkurat det som han tror at spørsmålsstiller eller publikum ønsker å høre akkurat der og da. Så jeg ville tatt ham ut fra lista.

Lars
Lars
9 years ago

Typisk politikere. Viser seg at Cameron i Storbritannia også har drevet og pratet opportunistisk vås.

Anita Nyholt
8 years ago

Jeg skrev i fjor at jeg ville «gå igjennom listen på nytt, vise hvem som ble nominert til hvilken plass i sitt fylke, og hvem som ikke ble nominert.» Det ble dessverre for mye for meg, så det har jeg ikke fått gjort. Oversikten ble laget på bakgrunn av at jeg fikk veldig mange henvendelser lenge før valget med spørsmål om “hvem som egentlig mener hva?” Listen har endt opp med ikke bare stortingsrepresentanter- og kandidater, men også andre som har uttalt seg. De som står på listen vil bli stående, fordi de kan jo bli kandidater på et senere… Read more »

Fra arkivet