Notiser

Nationen om “salig cocktail av liberalistisk prinsipprytteri”

Fiffig karakteristikk, får en si; “salig cocktail av liberalistisk prinsipprytteri” er hva Nationen kaller innleggene fra Unge Venstre-politikere om forbuds- og påbuds-Norge. Som om dèt å lansere lister med forslag over ting som bør være tillatt betyr at man ikke har reflektert over hva forslagene innebærer. Nationens kommentator Kato Nykvist burde tiltro Unge Venstre-leder Sveinung Rotevatn og hans folk bedre vurderingsevne enn at de slenger ut av seg forslag om f.eks aktiv dødshjelp uten å ha reflektert over hva det innebærer.

0 0 vurderinger
Vurdering
4 kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
Anonym
Anonym
9 years ago

Debatt av den liberalistiske sorten er jo heller unntaket enn regelen i norsk offentlighet, så jeg skjønner ikke vinklingen i Nationen helt.

Pleym
Pleym
9 years ago

Nykvist mente tydeligvis at en slik liste med ting som kunne være tillatt skygget for de viktige debattene om noen av tiltakene.

Anonym
Anonym
9 years ago

Det er interessant hvor truet moralistene føler seg av bare en liten notis som dette.

Listen til Rotevatn fortjener en langt større debatt enn den har fått. Muren av helsefascisme og korrekthet som det ikke stilles noen spørsmål ved bør brytes.

Pleym
Pleym
9 years ago

Og de temaene han lister opp blir jo debattert. Men se hvordan det går med avkriminaliseringsdebatten; selv når helseministeren vil prøve så stanses det av de politisk korrekte i Aps stortingsgruppe.

Mest lest

Fra arkivet