Ukategorisert

Formynder vil ha slutt på forbud

AUF-leder Eskild Pedersen frykter at Arbeiderpartiet kan tape valget i 2013 på grunn av alle forbudene og forbudsforslagene fra rødgrønne politikere.

Pedersen sier til VG at denne forbudsiveren nå må ta slutt, fordi den blant annet er med på å gi billige politiske poeng til høyresiden i norsk politikk, ifølge P4.

Poengene fra den såkalte høyresiden er ikke spesielt billige, men mange tror, og spesielt liberalister, at borgerne kan styre egne liv uten innblanding fra politikerne.

Tags:

,
1 Comment
Inline Feedbacks
View all comments
Andy
Andy
9 years ago

For all del, la dem bare fortsette. 😉 Men det er jo betegnende at EP vil ha reduksjon i forbudsforslagene – ikke fordi han synes det går for langt, men fordi han tror de kan tape velgere på det. Akkurat som enkelte i SV nå vil ha slutt på det evinneige skatteøkemaset – ikke fordi de synes folk blir flådd nok, men fordi de er redd for at folk ikke finner seg i grådigheten lenger. «Jeg vil ikke banke kona værre enn jeg gjør nå (ikke mindre heller, forresten) – ikke for å være snill, men fordi at hvis hun… Read more »

Fra arkivet