Notiser

Hagen-Ræpp

Gitt ut i 1989 og fortsatt like aktuell i Norge. Hør Hagen-Ræpp på YouTube.com.

Eller; FrP har blitt mer lik de andre siden 1989, men men…

4 kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
Roy Steffensen
9 years ago

På de tingene som sangen handler om så vil jeg ikke påstå at FrP er blitt mer lik de andre partiene…

Morten
Morten
9 years ago

Kult dette, men dette er vel strengt talt fortsatt opphavsrettsbeskyttet? 😉

Morten
Morten
9 years ago

Det er et felt som er i endring på grunn av nye medier, i hvert fall. Det er ikke gitt at hverken for streng eller for liberal opphavsrettsbeskyttelse er noe bra, synes jeg. Det er en del felt der liberalisme/frihetlig tankegang ikke er opplagt. Hva skal beskyttes? De som skaper åndsverk, eller privatpersoners mulighet til å dele fritt? Er patenter noe som fører til mer eller mindre frihet? Skal jeg f.eks. kunne ta patent på «en pinne med en stake i» eller er det for generelt? Er det etter intensjonen når noen få store firmaer sitter på så mange patenter… Read more »

Fra arkivet