Notiser

Usmakelig!

Liberaleren liker bompengeprinsippet fordi det er rimelig at brukerne betaler. Det blir likevel svært urettferdig om bilistene må betale for utbygging av jernbane via bompengestasjoner.

Stortingsrepresentant Bård Hoksrud (FrP) setter ord på galskapen.

–Dette er landeveisrøveri, tordner Bård Hoksrud, ifølge Frp.no.

La brukerne betale, verken mer eller mindre.

1 Comment
Inline Feedbacks
View all comments
Andy
Andy
9 years ago

Ja, nettopp! La brukerne betale, verken mer eller mindre. Og nettopp derfor er også bompenger så inn i hampen feil! (Bompenger hadde vært helt ok om ikke bilistene ALLEREDE betalte mangfoldige ganger det vei, vedlikehold og relaterte ulemper kostet). Men slik våre «representanter» i dag forvalter innbetalte skatter og avgifter er bompenger ikke annet enn en ytterligere en urettferdig tilleggsskatt. Og PS: Også alle de som ikke bruker bil har faktisk en nytte / gevinst av at det bygges veier og at transport (av både person og gods) skjer. Skulle vi snakke rettferdighet burde vel egentlig tog-, trikk- og busspassasjerer… Read more »

Fra arkivet