Ukategorisert

En meningsløs likhetsdebatt

Noen av Liberalerens lesere på Facebook.com kaller debatten søt, mens andre mener partiet trenger et PR-byrå.

Det har vært debatt i Enhedslisten, et dansk sosialistisk parti. Det var tidligere FpU-leder Ove Vanebo som skrev om debatten på Facebook.com.

–Det danske, sosialistiske partiet Enhedslisten har programfestet at alle personer skal tjene like mye. Katrine Toft Mikkelsen fra partiets ledelse sier dette: «Jeg er ikke i tvivl om, at overlægen på Rigshospitalet i forvejen har et mere tilfredsstillende arbejde end den unge i 7-Eleven. Jeg forestiller mig også, at flere brancher bliver udryddet. For eksempel er reklamebranchen overflødig». Say no more», skriver Vanebo på sin Facebook-vegg.

Ove Vik er én av dem som kommenterer saken på Liberalerens Facebook-side. Kommentaren er kort.

–Hva med å forby idioti, skriver Ove Vik.

Nei, vi bør ikke forby urealistiske og dumme standpunkt. Tillitsmannsapparatet i Enhedslisten beviser på en god måte at politikerne er vanlige mennesker på godt og vondt. I denne sammenheng mest på vondt.

Jyllands-Posten har oppslag om debatten, og konklusjonen bør være at vi har eiendomsretten til langt mer enn vår egen tannbørste.

Mest lest

Arrangementer