Notiser

Utestengt fra Norge

Artisten Snoop Dogg er utestengt fra Norge i to år. En vanvittig overreaksjon fra norske myndigheter.

Snoop Dogg har blitt stoppet fordi han tok for mye penger og litt narkotika inn i landet. I tillegg til bøter gir disse handlingene utestengelse fra Norge.

UDI bør egentlig ha andre ting å bedrive tiden med.

Det er Dagbladet.no som har Snoop Dogg-nyheten.

2 kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
Andy
Andy
9 years ago

Nei. Nei, nei, nei. Vi er helt enige om at norsk narkotikapolitikk (og for den saks skyld også valutapolitikk) er helt «på trynet». Men så lenge lovene er som de er, er vi alle både pliktige til, og tjent med, at de følges! Man (du og jeg) kan/skal jobbe for at lovene endres, men vi må, bør og skal akseptere dem så lenge de er som de er. Om du argumenterer for brudd på lover du ikke selv liker, så argumenterer du samtidig for: 1) At andre lover som du bifaller (det ekstreme eksempel ville være lover mot statskupp og… Read more »

Fra arkivet