Ukategorisert

Flott vinkling på SSB-tall

Forhåpentligvis får artikkelen på E24 mange til å innse at utviklingen er skremmende i rødgrønne Norge.

I dag offentliggjorde Statistisk sentralbyrå Arbeidskraftundersøkelsen, altså tall for sysselsetting i Norge. Undersøkelsen viser at antallet sysselsatte i offentlig administrasjon økte med 9.000 i perioden fra 2. kvartal i 2011 til 2. kvartal 2012.

Det blir 39 nye byråkrater i Norge – hver dag, noe E24 skriver klart og tydelig i overskriften.

Dersom politikerne ikke ønsket å styre borgerne fra vogge til grav, kunne tallet på antall byråkrater og offentlig ansatte reduseres dramatisk. Færre personer i skattefinansierte stillinger betyr lavere offentlige utgifter og dermed mye større sjanse for redusert skattetrykk.

Comments are closed.

Verdt å lese fra Liberalerens arkiv

  • Hvorfor skal du bry deg om kvinnedagen?Hvorfor skal du bry deg om kvinnedagen?
    Det blir mindre undertrykkelse i verden når kvinner har de samme individuelle rettigheter som menn.
  • KommunazismenKommunazismen
    Den politiske avstanden mellom kommunisme og nazisme er mindre enn folk flest forstår.
  • Keynes versus keynesianerneKeynes versus keynesianerne
    John Maynard Keynes var en økonom for depresjoner. Hans politiske forslag på 1930-tallet var ment for ekstreme forhold, og ikke som en medisin for enhver økonomiske forkjølelse, slik hans etterfølgere later til å tro.