Ukategorisert

Flott vinkling på SSB-tall

Forhåpentligvis får artikkelen på E24 mange til å innse at utviklingen er skremmende i rødgrønne Norge.

I dag offentliggjorde Statistisk sentralbyrå Arbeidskraftundersøkelsen, altså tall for sysselsetting i Norge. Undersøkelsen viser at antallet sysselsatte i offentlig administrasjon økte med 9.000 i perioden fra 2. kvartal i 2011 til 2. kvartal 2012.

Det blir 39 nye byråkrater i Norge – hver dag, noe E24 skriver klart og tydelig i overskriften.

Dersom politikerne ikke ønsket å styre borgerne fra vogge til grav, kunne tallet på antall byråkrater og offentlig ansatte reduseres dramatisk. Færre personer i skattefinansierte stillinger betyr lavere offentlige utgifter og dermed mye større sjanse for redusert skattetrykk.

Mest lest

Arrangementer

  • Ingen arrangementer