Notiser

FpUer setter popstjerner på plass

–Kjære Karpe Diem, jeg kan kanskje ikke rappe, men jeg kan en del om toleranse og respekt for jenter. Jeg svarer derfor gjerne på eventuelle spørsmål dere måtte ha om disse to tingene, slik at dere bedre kan leve opp til deres image. Det skriver Christer Kjølstad, sentralstyremedlem i FpU, i et innlegg som er på trykk på Dagbladet.no.

1 Comment
Inline Feedbacks
View all comments
Casper
9 years ago

Når vi først er inne på dette med toleranse og respekt, så vil jeg bare spørre herr Kjølstad: HVORDAN SKAL VI FORHOLD OSS TIL AT DU LEGGER UT ET BILDE PÅ NASJONALT FORUM, DER DU «PLANKER» PÅ EN ISRAELSK TANKS, MED UNDERTITTEL «INGENTING ER SOM Å PLANKE EN STRIDSVOGN I ISRAEL.» Du sitter der og kritiserer Karpe Diem for noen sangtekster, på bakgrunn av at de var «voldelige», og så tar du bilde av deg selv, med stolthet, på en Israelsk tanks. Blir ikke det litt dobbeltmoralistisk og hyklerisk å sitte og kritisere noe noen skrev for flere år siden,… Read more »

Fra arkivet