Ukategorisert

Jobber for OL

Selv om politikerne ikke har gitt klarsignal i form av statsgaranti, jobber Norges Idrettsforbund for at Oslo skal få OL i 2022.

–Jo da, som leder av norsk idrett jobber jeg med saken, for jeg har fått et oppdrag fra norsk idrett om å gjøre nettopp det. Men før vi kan trykke markedsføringsknappen helt inn, må vi ha en visshet om at vi får den nødvendige statsgarantien, så derfor er det først og fremst sjarmørknappen vi bruker her i London, sier Børre Rognlien, ifølge ABC Nyheter.

Side 3 har en god sak på trykk, en sak som bør gjøre en del OL-tilhengere skeptiske til et skattefinansiert arrangement i Norge.

–OL har sin pris og de som oftest sitter igjen med regningen er innbyggerne i byen. London-OL hadde regnet ut at moroa ville komme på ca. 22,5 milliarder kroner da de ble tildelt lekene i 2005. Syv år senere kan NRK melde at den endelige prisen er fire ganger høyere, rundt 88,5 milliarder kroner, fremgår det av artikkelen.

Stopp den norske OL-galskapen før kostnadene blir for høye for skattebetalerne.

Tags:

Mest lest

Arrangementer

  • Ingen arrangementer