Notiser

Ulemper med restriktiv alkoholpolitikk

Ciderhuset er oppgitt over den restriktive alkoholpolitikken, som sørger for at Ciderhuset ikke kan selge egenprodusert alkoholholdig drikke direkte til gjestene.

Les artikkelen på Nationen.no.

Det politiske flertallet i Norge, også kalt formynderne, vil regulere det aller meste.

Tags:

1 Comment
Inline Feedbacks
View all comments
Henrik
Henrik
9 years ago

Norsk sider er en tragedie. Det som selges i butikkene er ikke sider, men en dårlig blanding av juice, kullsyre og ren alkohol. Den norske sideren på polet selger dårlig og er altfor søt og uraffinert. Og på polet er utvalget av utenlandsk sider svært dårlig, ofte må sideren bestilles, og man har bare en valgmulighet mot f.eks. 5-6 i ethvert supermarked sørover i Europa. Denne sideren er nydelig, og det er utrolig trist at norske forbrukere ikke har kjennskap til den og at den ikke er tilgjengelig. De som mener at polet ikke har dårlig utvalg, tar feil. På… Read more »

Fra arkivet