Ukategorisert

Et råttent forslag fra SU

SU med populisme! Forslag om dramatiske kutt i politikerlønningene er useriøst!

SVs ungdomsorganisasjon vil innføre en lovfestet makslønn for alle politikerne. Makslønnen for politikerne vil SU låse til gjennomsnittlig årslønn i Norge, ifølge Dagbladet.no.

Tall fra Statistisk sentralbyrå viser at en gjennomsnittlig årslønn i Norge er på vel 440 000 kroner. Det betyr at de fleste av ordførerne, alle byrådene, fylkesrådene, stortingsrepresentantene og regjeringsmedlemmene vil gå dramatisk ned i lønn om den sosialistiske gjengen får det som den vil. I tillegg kommer andre i politiske stillinger som rådgivere, statssekretærer osv.

Mye lavere lønn vil gi dårligere politisk rekruttering. Dersom færre vil satse på politikk kommer kvaliteten til å gå ned, og kvaliteten er i dag på et minimumsnivå. En fullstendig råtn tankegang fra de sosialistiske ungdommene.

La heller politikerne bli overflødige. Flytt makten tilbake til borgerne!

Mest lest

Arrangementer

  • Ingen arrangementer