Notiser

22. juli-kommisjonens rapport – klokt om ikke å gjøre ren “soloplanlegging” av terror straffbart

Advokat Jon Wessel-Aas liker naturligvis at 22. juli-kommisjonen ikke vil gjøre soloplanlegging straffbart.

Les hele bloggposten, signert Wessel-Aas.

2 kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
Hilde
Hilde
9 years ago

Den som ikke har skjønt at den ENESTE enkeltperson man kan laste for at 22.juli skjedde er den alltid tilstedeværende ARNE JOHANNESEN. Han er faktisk frekk nok til å stå fram i disse dager å framsette sine evinnelige syteprekener. Ærlig talt : Finnes det ett eneste menneske på jorden – så god og velmenende som Storberget- som kunne takle den ps****ka** blunkerevens daglige angrep i år etter år: med tv-sendinger minst 2 ganger i uken ????? Han klarte faktisk å presse Storberget til å overføre uttallige millioner til politiet – samtidig som han og TV2 hevder at politiet er nedrpriorietert… Read more »

Pleym
Pleym
9 years ago

Hilde, det finnes èn gjerningsmann for de 77 døde, og han sitter i fengsel.

Men mange må dele ansvar for at Norge ikke var bedre rustet til å møte terror. Og fortsatt ikke er det.

Fra arkivet