Ukategorisert

Å vrake DLD-tilhengere er naturlig

Det er i dag oppslag i flere medier om at tilhengere av vikardirektivet i Arbeiderpartiet sliter i nominasjonen.

Det er helt naturlig at de som er uenige med stortingsrepresentanter i viktige saker, ønsker å skifte ut representantene.

I Høyre bør DLD-motstanderne jobbe for å fjerne stortingsrepresentanter som kjempet for at Høyre skulle gå sammen med Arbeiderpartiet om å innføre datalagringsdirektivet. Å påvirke valglisten er en naturlig del av rettighetene et partimedlemskap gir. Flere bør benytte sjansen til å påvirke i eget parti!

1 Comment
Inline Feedbacks
View all comments
Silje Hansen
Silje Hansen
9 years ago

Synes dette blir litt for unyansert jeg. Arve Kambe som åpent debatterte og hadde saklige meninger om hvorfor han ønsket direktivet, det er helt greit for meg. Jeg er uenig med han og det kan vi tåle. Men resten av gjengen som: A sørget for at saken ikke ble tatt opp på landsmøte B Ignorerte høringer på fylkesnivå C Gjennomførte en meget dårlig deal med AP om skattelistene D Bestemte i et lukket møte å ignorere grasrota De bør henge i en svært tynn tråd. Litt synd at partiet gjør det såpass bra nå, derfor vil nok få riste på… Read more »

Fra arkivet