Ukategorisert

Forskjell på FrP og Høyre

Denne stortingsperioden har bevist at FrP og Høyre behandler mennesker i egen organisasjon helt ulikt. Bevis: Hoksrud og Warloe.

Bård Hoksrud fikk bot for kjøp av sex. Etter at saken om sexkjøp dukket opp på TV2 ble FrP-politikeren offer for et vanvittig mediekjør. Han trakk seg umiddelbart fra FrP-vervene, men er fortsatt en svært aktiv stortingsrepresentant som har jobbet og fått viktige oppgaver av egen stortingsgruppe. Han kan bli renominert til Stortinget fra Telemark FrP, selv om det er grupperinger i Telemark som jobber for andre kandidater. Partiet har tatt vare på Bård Hoksrud, og han er den samme flotte personen han alltid har vært.

Henning Warloe fikk gjennomgå etter at TV2 slo opp at Høyre-representanten hadde prøvd narkotika en del ganger. Denne uken var representanten tilbake på Stortinget etter et halvt års frivillig permisjon, men Høyre har sagt at han ikke får renominasjon til Stortinget. Noe som klart og tydelig kommer frem i artikkelen som Bergens Tidende har på trykk. Ikke vært på jobb og ikke fått spesielt spennende oppgaver i Høyre. Det lukter ikke hjertelig omsorg i behandlingen av Henning Warloe.

For Liberalerens redaksjon og helt sikkert mange av våre lesere, er det uproblematisk det Hoksrud og Warloe har gjort i de omtalte sakene. Men; vi forsvarer eiendomsrettigheter og avtalefriheten. Det gjør ikke alle politikerne, noe vi har sett klart og tydelig i Warloe-saken.

Takk til FrP som lar Bård Hoksrud få jobbe like aktivt som han alltid har gjort. Et spark til Høyre som ikke gir Henning Warloe en ny sjanse.

2 kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
Bendik
Bendik
9 years ago

Høyre er jo ikke et liberalt parti. Synes det er merkverdig mange liberalister som stemmer Høyre når de tross alt er for nulltolleranse i narkotikadebatten, for Datalagringsdirektivet og i tillegg vil gjenninnføre tiggerforbudet.

Jeg mener det er en del liberalister som bør tenke seg godt over ved neste valg. Det er bare et liberalt parti som sitter på tinget, og det er ikke Høyre (ei heller FrP men de fortjener ros for Hoksrud-saken)

Trond Wathne Tveiten
9 years ago

Jeg syntes ikke synd på Henning Warloe. Ikke fordi det ahn er gjort, men fordi det han har gjort i forkant. Han holdt denn moralske fane så høyt og det var ikke grense for hvordan man skulle starffe folk som neon gang hadde vært i befattning emd narkotika. Men så ble han selv tatt og da var lyden en helt annen. En blogger som forsøkte å gå i sømmene til Herr Warloe fikk i tillegg besøk av politiet på døra. Jeg håper fyren faller ut av politkken..

Fra arkivet