Notiser

Norske ungdommer selger sex

Tall fra flere nordiske undersøkelser viser at over 4000 ungdommer i Norge selger seksuelle tjenester i bytte mot ulike goder, ifølge TV2.

I Norge er det minimal fattigdom slik fattige mennesker i utviklingsland definerer fattigdom. Det er heller ikke mange som blir tvunget. Likevel blir det inngått avtaler som inkluderer sex, avtaler som norske politikere vil forby. La menneskene, også unge mennesker, styre egne liv med de konsekvensene det medfører.

Og; foreldre og foresatte har et klart ansvar!

3 kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
Anonym
Anonym
9 years ago

Husker godt at en del av de homofile vennene til en kompis byttet dyre klokker og kontanter mot sex med eldre menn tidlig på 90-tallet. Slik jeg forstod det var det ingen av partene som var ukomfortable med dette. Fatter ikke hvorfor staten skal blande seg, og ser ingen annen forklaring enn forkastelig nymoralisme.

Anonym
Anonym
9 years ago

(dette var voksne gutter i 18-22-års-alderen, jeg tror det er ganske vanlig fortsatt i Oslos homofile miljøer)

Eivind Knudsen
Eivind Knudsen
9 years ago

Dette er ikke nymoralisme, Anonym, men sosialisme. God, gammeldags formyndersosialisme, hvis mentale kortslutning illustreres ved den logiske brist at man straffer kjøperen, men betrakter selgeren som et offer man skal hjelpe. I siviliserte samfunn legger staten seg ikke borti frivillige avtaler inngått av likeverdige kontraktspartnere.

Fra arkivet