Ukategorisert

Hvorfor?

Regjeringen vil nok en gang beskytte befolkningen. Denne gangen mot forfalskede og ulovlige legemidler kjøpt via internett.

Eller; høringsdokumentet som Helse- og omsorgsdepartementet har sendt ut går mye, mye lengre. Regjeringen vil for eksempel fjerne adgangen til å privatimportere reseptpliktige legemidler fra EØS. Kun for å hindre at enkelte useriøse aktører kan skade privatpersoner.

Ta de useriøse istedenfor generell regulering som hindrer konkurranse og frihet.

Liberaleren vet at statlige reguleringer ikke fungerer og reguleringene har en rekke kjente og ukjente bivirkninger. Menneskene tilpasser seg begrensninger, og mange gjør mye for å omgå begrensninger Uansett hva politikerne vedtar for å begrense frivillige avtaler når det gjelder legemidler, vil det være mulig å komme forbi politiske stolper.

La borgerne putte hva som helt i egen kropp. Med denne frihet følger et betydelig ansvar. Helse- og omsorgsminister Anne-Grete Strøm-Erichsen er motstander av både friheten og ansvaret.

Mest lest

Arrangementer