Ukategorisert

SV vil kjøpe oppslutning med skattefinansierte penger

Det er ikke en politisk oppgave å sørge for at befolkningen får sett fredagens kvalifiseringskamp mellom Island – Norge. Grenser for politikk!

Rannveig Andresen, SVs kulturpolitiske talsperson, mener NRK bør kjøpe borterettighetene slik at kampen blir vist på riksdekkende-TV. Argumentet hun bruker på saken på nettstedet til VG, er idiotisk.

–Vi vil at de som betaler lisens skal få noe igjen for det, sier Andersen.

Dersom ordningen med TV-skatt er avhengig av kvalifiseringskamper i fotball, har skattekåte politikere elendige argument for ordningen.

Det er konkurranse om TV-rettighetene og kanalene regner nytte/kost på mange av programmene som blir sendt. Det er naturlig nok regnestykke også for fotballsendinger. Dersom NRK automatisk skal kjøpe rettigheter fordi SV-politikerne mener det er fornuftig, forsvinner mye av konkurransen som har gitt TV-seerne et godt og rikt tilbud.

Rannveig Andresen, du kommer med et skammelig populistisk forslag.

1 Comment
Inline Feedbacks
View all comments
Andreas
Andreas
9 years ago

«skal få noe igjen for det» – say what? Betyr det at NRK faktisk ikke bruker opp pengene sine pr i dag, og har masse liggende som de oppfordres til å bruke på dette? Altså, vi kan helt klart diskutere hvor bra innholdet er, men det er da å anta at NRK bruker mesteparten av pengene de har samt at de bruker de på noe de tror lisensbetalerne får noe igjen for. Når det er sagt så føler jeg personlig at jeg slettes ikke får noe igjen for pengene ved at de sender fotball, og jeg kjenner faktisk også andre… Read more »

Fra arkivet