Ukategorisert

Gi blaffen i KrF

Det er en nytelse at skribent Jan Arild Snoen sier det alle på høyresiden bør si, nemlig at det er på tide å gi blaffen i Kristelig Folkeparti i forbindelse med en eventuell ny regjering etter valget i 2013.

Det er for liberalister vanskelig å finne gode begrunnelser for at Høyre og FrP skal bruke mye tid på Kristelig Folkeparti det neste året. KrF er i stor grad et frihetsfiendtlig parti. Da KrF var med i Samarbeidsregjeringen, regjeringen som bestod av KrF, Høyre og Venstre, var det en regjering som på mange områder kjempet for reguleringer og politisk styring. Samarbeidsregjeringen frontet noen gode saker, men ikke på grunn av KrF, mest på tross av Kjell Magne Bondevik & co.

Minerva er det replikkutveksling mellom Snoen og leder i Unge Høyre, Paul Joakim Sandøy. I Liberalerens redaksjon heier vi på Jan Arild Snoen!

De som for enhver pris ønsker å ta vare på Kristelig Folkeparti etter valget i 2013, bør se hva Samarbeidsregjeringen gjorde i sin tid. Det var nesten like spennende som å se maling tørke, og Kristelig Folkeparti har mye av skylden for manglende resultat.

Mest lest

Arrangementer