Notiser

Ny regjering blir ikke en Ron Paul-utopi

Dèt slår Unge Høyres leder Paul Joakim Sandøy fast i en artikkel på nettstedet Minerva, der han svarer Jan Arild Snoen. Efterdønningene av Civitas frokostmøte igår fortsetter. Snoen vil kutte KrF ut av samarbeidet, i motsetning til Sandøy. Men hvorfor skal ikke staten slankes med en ny regjering? Les Sandøys svar her.

1 Comment
Inline Feedbacks
View all comments
Baltzersen
9 years ago

Jeg er neppe uskyldig i debatten om Statens størrelse — i og med at jeg kommenterte dette fra salen både på denne ukens Civita-frokost og høstens aller første. Det er bra at debatten om dette har fått sving på seg. Jeg skal ikke forsøke å ta æren for det.

Et lite ortografisk spørsmål til Liberalerens redaktør: Det blir da vitterlig feil å skrive dèt istedenfor dét?

Fra arkivet