Ukategorisert

DLD-tilhengerne straffes ikke i Høyre

Det er lite som tyder på at DLD-tilhengerne i Høyre blir straffet i de ulike nominasjonsprosessene som pågår i partiet.

Ta Ingjerd Schou for eksempel. Hun var saksordfører da saken ble behandlet. Hun har fremhevet at hun hadde en sentral rolle da Høyre forhandlet med Arbeiderpartiet, noe som kommer godt frem i det hun sier i videoen som er publisert på YouTube.com.

Da Moss Høyre avholdte sitt møte i nominasjonsprosessen, ble Ingjerd Schou plassert på førsteplass. Alt tyder på at DLD-tilhengeren Ingjerd Schou gjør det godt i nominasjonsprosessen i det såkalte personvernpartiet Høyre.

Det er også verdt å merke seg at i overkant av 20 medlemmer deltok på møtet i Moss. Det er ikke spesielt mye, og sier litt om at interessen for nominasjonsarbeidet er lavt i en del kommunepartier.

Østfold Høyre avholder nominasjonsmøte 24. november.

Comments are closed.

Verdt å lese fra Liberalerens arkiv

  • Bærekraftsmålene – er det så ille med ulikhet?Bærekraftsmålene – er det så ille med ulikhet?
    Økonomisk vekst, sysselsetting, industrialisering, innovasjon og bosetning er del av bærekraftsmålene. Hva betyr det? Og hva med ulikhet og barnearbeide? Del 3 i en artikkelserie på fire om bærekraftsmålene.
  • 28.juli 1794: Da Terroren endte28.juli 1794: Da Terroren endte
    I 1794 mistet Robespierre hodet. Bokstavelig talt. Det kan hevdes at han mistet det i overført betydning før det.
  • Keynes versus keynesianerneKeynes versus keynesianerne
    John Maynard Keynes var en økonom for depresjoner. Hans politiske forslag på 1930-tallet var ment for ekstreme forhold, og ikke som en medisin for enhver økonomiske forkjølelse, slik hans etterfølgere later til å tro.