Ukategorisert

Mye støy for 2 000 kroner

Thor Erik Forsberg (Ap) vedtok fredag et forelegg på 2.000 kroner for bruk av cannabis, melder SA.no.

Fredag ble saken avsluttet ved Sarpsborg politistasjon. Forsberg bekrefter overfor SA at han har vært til avhør og har vedtatt et forelegg på 2.000 kroner.

Denne saken har dominert deler av mediebildet den siste uken. Resultatet ble altså et forelegg på 2 000 kroner. Mange politikere har blitt straffet langt strengere enn det Thor Erik Forsberg ble.

Nå vil det sikkert være røster som mener forelegget er uviktig i denne saken, men det er tillitsbruddet ovenfor velgerne som er det alvorlige i saken. Vel, vel. Å drikke seg kanon er helt greit, men å bruke cannabis er fy, fy. Det er noe som ikke stemmer i forbudslandet Norge. Det er en dobbeltmoral som ikke ligner grisen i vårt lille land.

Thor Erik Forsberg, lykke til videre i livet!

2 kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
Anonym
Anonym
9 years ago

Håper for Forsberg sin del at forbudet blir opphevet om ikke altfor lenge.

Det kostet nok langt mer i byråkrati og politiarbeide å gi Forsberg denne boten enn botens størrelse. Myndighetene har nok tapt 15-16 tusen på dette. Avhør som må gjøres, politiadvokater som må lage innrømmelser som skal underskrives, innkrevingssentralen som må kreve inn pengene… Idiotisk med så mye bortkastede penger som må dekkes av skattebetalerne.

trackback
9 years ago

[…] er enige i den tankegangen. Politiet innledet efterforskning, og gav Forsberg en bot på 2000 kr. Den vedtok og betalte han. Men for Ap-ledelsen, med nestleder Helga Pedersen i spissen finnes det ingen nåde. Ap kan ikke ha […]

Fra arkivet