Ukategorisert

Kommentator: – Snoen har helt rett!

Åshild Mathisen, kommentator i Vårt Land, gir Jan Arild Snoen helt rett i synet på Kristelig Folkeparti. At liberalister kan KrFs politikk, er ingen bombe!

Det er på Verdidebatt.no at Åshild Mathisen bekrefter at KrF er og vil være en sosialdemokratisk festbrems for de borgerlige.

–Snoen er faktisk den på høyresiden som tar KrF på alvor. Hans opplisting av fremtidige problemsaker kunne nesten vært trykket på en valgseddel for KrF. For KrF vil ifølge Snoen bremse alt de kan på skattelette. De vil være imot kutt i bistand. De er varme forsvarere av landbrukssubsidier. De er grunnleggende i mot høyere privat forbruk. KrF deler venstresidens vekt på positiv frihet, at staten gjennom reguleringer og overføringer gir folk mulighet til å velge, skriver Åshild Mathisen på Verdidebatt.no.

Denne gangen bør regjeringskåte opposisjonspolitikere høre på liberalister. KrF er en ubrukelig partner for et samfunn med mer frihet. La KrF seile sin egen sjø og forhåpentligvis betyr det en seilas som gir bunnotering under sperregrensen ved valget i 2013.

2 kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
Per Aage Pleym Christensen
Editor
9 years ago

Det er åpenbart at Åshild Mathisen ikke leser Liberaleren. All ære til Snoen for å helle kaldt vann i blodet på sine regjeringshungrige partifeller. Men Liberaleren har i flere å fokusert på KrFs nøkkelrolle. Forhåpentligvis vil valget neste år bidra til at partiet sitter igjen uten nøkkel til det borgerlige regjeringsprosjektet.

Gullstandard
9 years ago

Vel, KrF er i allefall relativt åpne og redelige om hvor de står i de fleste spørsmål, i skarp motsetning til visse andre.

Fra arkivet