Ukategorisert

Dette bør være et spørsmål for foreldre og foresatte

Det skal ikke være forkynnelse i skoletiden. En vanlig gudstjeneste er uten tvil forkynnelse. Våler-politikere, skjerpings!

Det ble religionsdebatt i Våler formannskap. Det er Moss Avis som skildrer debatten.

KrF fremmet forslaget om julegudstjeneste for elevene i Våler-skolen, et forslag som fikk støtte av formannskapsmedlemmene. Også Høyre og FrP la i debatten vekt på at kristendommen er grunnmuren i den vestlige sivilisasjonen, og det må barna få mulighet til å oppleve. Grunnmuren i den vestlige sivilisasjonen? Huff!

Religion er veldig privat og politikerne bør sette grenser for politikk. Våler formannskap vil gi kristendommen konkurransefortrinn i forhold til andre trosretninger, til tross for at debatten indikerer at Våler formannskap er helt på kanten av det loven tillater.

Mest lest

Arrangementer