Ukategorisert

Dette bør være et spørsmål for foreldre og foresatte

Det skal ikke være forkynnelse i skoletiden. En vanlig gudstjeneste er uten tvil forkynnelse. Våler-politikere, skjerpings!

Det ble religionsdebatt i Våler formannskap. Det er Moss Avis som skildrer debatten.

KrF fremmet forslaget om julegudstjeneste for elevene i Våler-skolen, et forslag som fikk støtte av formannskapsmedlemmene. Også Høyre og FrP la i debatten vekt på at kristendommen er grunnmuren i den vestlige sivilisasjonen, og det må barna få mulighet til å oppleve. Grunnmuren i den vestlige sivilisasjonen? Huff!

Religion er veldig privat og politikerne bør sette grenser for politikk. Våler formannskap vil gi kristendommen konkurransefortrinn i forhold til andre trosretninger, til tross for at debatten indikerer at Våler formannskap er helt på kanten av det loven tillater.

2 kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
Per
Per
9 years ago

Huff er ordet!

Når jeg leser sånt, så tenker jeg at det er en god ide å ikke flytte ut av Oslo, og at det kan være en god ide å flytte fra hele dette landet.

Stikkord: innavl, trange daler, kristent massehysteri, intoleranse, moralister og selvgode, smårasistiske bedrevitere .. *rister på hodet*

Eivind Knudsen
Eivind Knudsen
9 years ago

Hadde Pers kommentar inneholdt ordet «muslimsk» istedenfor «kristent», hadde kommentaren ganske sikkert vært i strid med straffeloven § 135 a, og nettansvarlig hadde måttet tåle kritikk, kanskje politianmeldelse. Vi hadde også fått se hele lille norget vårt reise som èn mann for å ta et oppgjør med hatkulturen på det mørke internett, godt hjulpet av Stoltenbergs digitale nabokjerringer.

Fordi Per angriper kristendommen, fremstår han imidlertid som filosofisk nyskapende. Jeg er helt enig: huff!

Fra arkivet