Ukategorisert

Nei, nei, nei Høyre

Høyre vil i forslaget til program for neste valgperiode, beholde fagforeningsfradraget. Det er VG som har en artikkel om saken.

Argumentet som nestleder Bent Høie bruker er latterlig.

–Dette bryter med våre alternative budsjetter de siste årene. Men denne gangen har vi jobbet mye mer med arbeidsmarkedspolitikken enn tidligere. Årsaken til det, er at vi så at her har vi en for lite utviklet politikk, sier Høie.

Har Høyre hatt en dårlig arbeidsmarkedspolitikk eller jobbet lite med denne delen av politikken de siste årene? Huff, huff.

Fagforeningsfradraget betyr egentlig at vi som ikke er organiserte må betale regningen for valg andre har tatt. Blodig urettferdig og dårlig høyrepolitikk!

Comments are closed.

Verdt å lese fra Liberalerens arkiv

  • Norge – verdens beste land å bo i?Norge – verdens beste land å bo i?
    Vi hører det en gang i året i mediene. Norge er verdens beste land å bo i. FN sier det, får vi høre. Men sier FN virkelig dette?
  • Verdens mest berømte kvinneVerdens mest berømte kvinne
    Inger Merete Hobbelstad har skrevet en mangesidig biografi om den britanniske monarken med innblikk i historie, politikk og samfunnsliv.
  • Fremtiden verken kan eller bør planleggesFremtiden verken kan eller bør planlegges
    Offentlige myndigheter er uegnet til å planlegge fremtiden. Noen ganger er offentlig intervensjon giftigere enn en slange. Derfor bør markedet reguleres minst mulig.