Notiser

Stoltenbergs skattebløff

Flere redaktører, journalister og redaksjoner bør skrive om skatt. Gunnar Stavrum gjør det på Nettavisen og han gjør det på en god måte.

1 Comment
Inline Feedbacks
View all comments
Andreas
Andreas
9 years ago

Nå vet ikke jeg hvilke karakterer Stoltenberg fikk under sin utdannelse, men som jeg har forstått det har han fullført et sosialøkonomi-studie. Det må derfor være mulig å anta at han ikke er dum nok til å tro på sine egne påstander. Derimot tror han helt sikkert på retorikken sin om de grusomme kuttene i velferd som må gjøres hvis det blir skattelette. Og selvfølgelig – alle eventuelle kutt blir helt sikkert fokusert på en nisjegruppe som er i kategorien «stakkars dem». For eksempel er det veldig sannsynlig at 20 milliarder i kutt betyr at vi slutter å behandle kreftpasienter… Read more »

Fra arkivet