Ukategorisert

Homeland er tilbake på norske skjermer!

La oss håpe det er mye fantasi i serien. Men; den er spennende, det skal filmskaperne ha!

TV2 har i dag sendt ut et nyhetsbrev. Det som er mest spennende i brevet, er at Homeland snart er tilbake på norske skjermer.

–Som de første i verden etter USA, sender TV 2 Sumo de ferske episodene av Homeland allerede neste uke. I den spennende fortsettelsen er ikke Carrie lenger CIA-agent, men fokuserer på å bli mentalt frisk. Et element fra fortiden truer i midlertid med å ødelegge konsentrasjonen hennes, skriver TV2 i nyhetsbrevet.

Nick Brody er blitt kongressmann, men Abu Nazir er ikke fornøyd med hans ikke-voldelige metode for å forandre den amerikanske utenrikspolitikken. Det betyr spenning, masse spenning for seerne.

Homeland handler om det USA frykter mest, fiender iblant oss.

Sesong 2 har premiere i USA denne helgen, og på TV 2 Sumo er det mulig å se første episode allerede mandag 1. oktober kl. 22:40! Serien kommer også på flaggskipet TV2.

Comments are closed.

Verdt å lese fra Liberalerens arkiv

  • Keynes versus keynesianerneKeynes versus keynesianerne
    John Maynard Keynes var en økonom for depresjoner. Hans politiske forslag på 1930-tallet var ment for ekstreme forhold, og ikke som en medisin for enhver økonomiske forkjølelse, slik hans etterfølgere later til å tro.
  • Prøysenisme er god liberalismePrøysenisme er god liberalisme
    “Å forklare essensen av liberalisme gjennom Alf Prøysen, sier du?” Check!
  • Er det Trumps feil?Er det Trumps feil?
    Thor Steinhovden har skrevet en lettlest bok om bakgrunnen for hvordan amerikansk politikk er blitt som den er idag.