Ukategorisert

Skriv liberalister, skriv

Liberalister bør utnytte sosiale medier. FrP-politiker Roy Steffensen er én av dem som bruker sosiale medier som en god arena, og det gir resultat i form av omtale i ulike medier.

I dag skrev Steffensen en bloggpost om alkoholservering på idrettsarrangement. Bloggposten ble fanget opp av Rogalands Avis som smurte Steffensen ut på førstesiden på avisens nettsted. På en enkel måte, gjennom en bloggpost, fikk Roy Steffensen spredt budskapet om frihet.

Sosiale medier har muligens gjort mange journalister latere og det bør liberalister utnytte. Skriv blogg, bruke Facebook.com og Twitter.com aktivt. Enkelte journalister og redaksjoner vil gripe fatt i gode saker.

Libertinius på Facebook.com er en annen aktør som bruker nettsamfunnet på en fantastisk måte!

Liberalister er unike og står for løsninger vi er alene om. Det bør vi utnytte!

Mest lest

Arrangementer

  • Ingen arrangementer