Ukategorisert

Gammel FpU-sak får tilslutning

Mange politikere har ønsket å heve tollgrensen, men det var FpU som i nyere tid kom med et krav om hevet grense.

FpU-kampanjen har dessverre sovnet stille inn, men flere politikere har den siste tiden tatt opp hansken. I sommer var det Sosialistisk Ungdom som kom med et utspill. I dag gjør Nordland Venstre det samme.

–Det er norske forbrukere som er den tapende parten med den gjeldende tollgrensen. Den lave tollgrensen ødelegger for at norske forbrukere får ta skikkelig del i netthandelen og det internasjonale markedet, skriver Venstre i sin nettportal.

Med så bred allianse for en friere handel må det være mulig å heve tollgrensen betraktelig. Mye har skjedd siden 1975 og 200 kroner er latterlig lavt.

Mest lest

Arrangementer

  • Ingen arrangementer