Ukategorisert

Er du klar? Søndag 21. oktober!

Det blir dessverre brukt skattefinansierte penger på aksjonen, men de fleste bidragene er det enkeltmennesker og private aktører som står bak. Det nærmer seg årets TV-aksjon.

Nå er det kampanjer i en rekke lokalsamfunn for å få bøssebærere til TV-aksjonen som går av stabelen søndag 21. oktober.

Det er Amnesty som har fått tilslaget på TV-aksjonen 2012. Slagordet for årets aksjon er «Stå opp mot urett». Pengene fra aksjonen skal Amnesty bruke til å avdekke samt stanse brudd på menneskerettigheter. De som støtter aksjonen, og det finnes mange måter å støtte aksjonen på, bidrar sammen med Amnesty til rettferdighet for mennesker som er diskriminert, forfulgt og fengslet.

Vil du hjelpe andre? Da kan det være fint å være bøssebærer søndag 21. oktober!

1 Comment
Inline Feedbacks
View all comments
Anonym
Anonym
9 years ago

Jeg gidder ikke støtte Amnesty før de tar to ting mer på alvor:

1. Narkotikapolitikken. Hovedårsaken til veksten i fengselsbefolkningen de siste 40 årene er noe Amnesty bør ta på alvor ved å støtte avkriminalisering av bruk og oppbevaring av mindre mengder narkotika. American Civil Liberties Union støtter en mer human narkotikapolitikk. Amnesty glimrer med sitt fravær i en sak som burde vært et nært anliggende for nettopp denne organisasjonen.

2. At det ikke bare er kvinner, men også menn, som utsettes for vold, og likestille disse problemene i sine kampanjer.

Fra arkivet