Ukategorisert

Kampanjesjefen skremmer med Siv Jensen

I en e-post som Arbeiderpartiet har sendt ut i dag, skremmer partiet med at FrP-leder Siv Jensen kan legge frem forslag til statsbudsjett for 2014.

E-posten som er signert kampanjesjef Marthe Scharning Lund har følgende ordlyd i ett av avsnittene:

–Forrige helg presenterte Dagsavisen en mulig borgerlig regjeringskabal: Med Siv Jensen som finansminister. Din innsats kan avgjøre om statsbudsjettet for 2014 skal legges frem av Johnsen eller Jensen. Bidra til valgseier: Registrer deg som frivillig eller delta i vår kampanjeuke 8. – 14.oktober.

Kjære Marthe Scharning Lund, med dagens skatte- og avgiftspolitikk vil Siv Jensen i finansministerstolen være politikkens svar på Maradona. Det sier egentlig ganske mye om den håpløse skatte- avgiftspolitikken som de rødgrønne partiene tvinger igjennom i Norge.

Skattenivået definerer hvor mye frihet hver borger skal ha over eget liv. Arbeiderpartiet, dessverre godt støttet av andre på Stortinget, fronter et system med minimal frihet!

Mest lest

Fra arkivet

Arrangementer