Ukategorisert

Kampanjesjefen skremmer med Siv Jensen

I en e-post som Arbeiderpartiet har sendt ut i dag, skremmer partiet med at FrP-leder Siv Jensen kan legge frem forslag til statsbudsjett for 2014.

E-posten som er signert kampanjesjef Marthe Scharning Lund har følgende ordlyd i ett av avsnittene:

–Forrige helg presenterte Dagsavisen en mulig borgerlig regjeringskabal: Med Siv Jensen som finansminister. Din innsats kan avgjøre om statsbudsjettet for 2014 skal legges frem av Johnsen eller Jensen. Bidra til valgseier: Registrer deg som frivillig eller delta i vår kampanjeuke 8. – 14.oktober.

Kjære Marthe Scharning Lund, med dagens skatte- og avgiftspolitikk vil Siv Jensen i finansministerstolen være politikkens svar på Maradona. Det sier egentlig ganske mye om den håpløse skatte- avgiftspolitikken som de rødgrønne partiene tvinger igjennom i Norge.

Skattenivået definerer hvor mye frihet hver borger skal ha over eget liv. Arbeiderpartiet, dessverre godt støttet av andre på Stortinget, fronter et system med minimal frihet!

Mest lest

Arrangementer