Ukategorisert

TV-skatten skildrer den rødgrønne modellen

Kringkastingsavgiften, også kalt TV-skatten, viser på en enkel måte hvordan den rødgrønne modellen fungerer.

Mens liberalister ville satt klare grenser og gjort noe med utgiftssiden, er typiske rødgrønne politikere helt motsatt. De gir blaffen i utgifter og sørger for økte inntekter gjennom skatteøkninger. NRK og kringkastingsavgiften er gode eksempel.

I år er TV-skatten på 2580,12 kroner for alle som har fjernsynsmottaker. Regjeringen foreslår en økning på 100,44 kroner, noe som tilsvarer 3,9 prosent. Dersom forslaget blir vedtatt, og det kommer til å skje, vil TV-skatten i 2013 være på 2 680,50 kroner. Denne summen må alle med fjernsynsmottaker betale, uansett om de bruker NRKs tilbud eller ikke. Urettferdig ja, men dette er sosialdemokratisk politikk pakket inn i rødgrønne farge.

Skal Norge ha TV-skatt burde NRK kuttet drastisk i tilbudet sånn at regningen til borgerne ble så lav som overhode mulig. Ettersom styret i NRK ikke har foretatt kutt, burde politikerne tvunget igjennom store endringer. Det skjer dessverre ikke, i rødgrønne Norge.

Sånn sett er NRK et godt eksempel på hvordan det norske samfunnet har blitt.

Mest lest

Arrangementer

  • Ingen arrangementer