Ukategorisert

SV-politiker ber velgerne stemme FrP

Med VG og Dagbladet-redaksjoner i Finnmark ville landet nordligste fylke vært i medienes søkelys nesten hele tiden. Veldig lite i det politiske sirkuset er normalt langt, langt nord.

Nå er det sykehusdebatt i Finnmark. En investering på mange hundre skattefinansierte millioner kroner vil bli gjort, men det er uenigheter om hvor et nytt sykehus skal ligge. I dag er det Hammerfest som er vertskommune, mens mange mener Alta bør være et godt alternativ – ettersom Alta er den kommunen med flest innbyggere.

Tilhengerne for Alta ønsker rett og slett en utredning, mens Hammerfest-tilhengerne ikke ønsker denne utredningen velkommen. Det har fått det til å koke over for SV-politikeren Tommy Berg som i Altaposten ber velgerne stemme på FrP ved valget i 2013.

Finnmark = den perfekte medisinen for politikerforakt!

Fra arkivet

Arrangementer

  • Mont Pelerin Society - Oslo 2022
    • 04/10/2022 - 08/10/2022
    • Oslo
  • LibertyCon 2022
    • 14/10/2022 - 15/10/2022
    • Miami