Ukategorisert

SV-politiker ber velgerne stemme FrP

Med VG og Dagbladet-redaksjoner i Finnmark ville landet nordligste fylke vært i medienes søkelys nesten hele tiden. Veldig lite i det politiske sirkuset er normalt langt, langt nord.

Nå er det sykehusdebatt i Finnmark. En investering på mange hundre skattefinansierte millioner kroner vil bli gjort, men det er uenigheter om hvor et nytt sykehus skal ligge. I dag er det Hammerfest som er vertskommune, mens mange mener Alta bør være et godt alternativ – ettersom Alta er den kommunen med flest innbyggere.

Tilhengerne for Alta ønsker rett og slett en utredning, mens Hammerfest-tilhengerne ikke ønsker denne utredningen velkommen. Det har fått det til å koke over for SV-politikeren Tommy Berg som i Altaposten ber velgerne stemme på FrP ved valget i 2013.

Finnmark = den perfekte medisinen for politikerforakt!

4 kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
Andreas
Andreas
9 years ago

For en god sosialdemokrat burde vel løsningen være åpenbar. Bygg sykehus både i Hammerfest og Alta – penger er det nok av.

Sesselja
9 years ago

Rett skal være rett: han ber dem stemme FrP ELLER VENSTRE. 😉

Andy
Andy
9 years ago

Og da er vi tilbake til et av de virkelige hovedproblemene i norsk politikk, nemlig at det er alt for mange kommuner (og dertil tilhørende lokalpolitikere).
Det gir ingen mening å kjekle om hvilken kommune som skal huse sykehuset! Det som har betydning er hvordan sykehuset best ivaretar alles interesser (vel og merke helsemessig, ikke distriktspolitiskmessig)!

Fra arkivet