Notiser

Norberg om fredsprisen: Tragikomisk timing

Den svenske liberalisten, forfatteren og debattanten Johan Norberg har skrevet om tildelingen av Nobels fredspris for 2012 til Den europeiske union. Les hans kommentar her. Liberalerens kommentar finner du her.

0 0 vurderinger
Vurdering
2 kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
Anonym(ous)
Anonym(ous)
8 years ago

Det er jo en del problemer med prisen. – Den deles ut for ofte, kanskje en gang hvert 7. år hadde vært bedre. Jeg tror ikke det er nok som utmerker seg hvert år. – Den brukes politisk for å gi signaler, ikke for å hendre noe som faktisk har skjedd. – Obama fører fortsatt krig, har ikke bedret borgerrettighetene og har ikke fulgt mange løfter fra valgkampen. Drøyt at han kan få den. – Den politiske klassen i Norge er for involvert. Det er ikke noen uavhengig pris lenger. – Veldig mange avsløringer i media etterpå om folk som… Read more »

Anonym(ous)
Anonym(ous)
8 years ago

*hedre

Mest lest

Fra arkivet