Notiser

Norberg om fredsprisen: Tragikomisk timing

Den svenske liberalisten, forfatteren og debattanten Johan Norberg har skrevet om tildelingen av Nobels fredspris for 2012 til Den europeiske union. Les hans kommentar her. Liberalerens kommentar finner du her.

0 0 vurderinger
Vurdering
2 kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
Anonym(ous)
Anonym(ous)
8 years ago

Det er jo en del problemer med prisen. – Den deles ut for ofte, kanskje en gang hvert 7. år hadde vært bedre. Jeg tror ikke det er nok som utmerker seg hvert år. – Den brukes politisk for å gi signaler, ikke for å hendre noe som faktisk har skjedd. – Obama fører fortsatt krig, har ikke bedret borgerrettighetene og har ikke fulgt mange løfter fra valgkampen. Drøyt at han kan få den. – Den politiske klassen i Norge er for involvert. Det er ikke noen uavhengig pris lenger. – Veldig mange avsløringer i media etterpå om folk som… Read more »

Anonym(ous)
Anonym(ous)
8 years ago

*hedre

Verdt å lese fra Liberalerens arkiv

  • Delingsøkonomi på en – to – tre!Delingsøkonomi på en – to – tre!
    For fem år siden var ordet "delingsøkonomi" på alles lepper, men da aktørene i denne sektoren begynte å utfordre eksisterende næringsvirksomhet så satt politikerne foten ned.
  • Det er farlig å dele verden i kun toDet er farlig å dele verden i kun to
    Liberalismen er den ideologien som lider mest av å dele verden inn i to forenklede virkeligheter.
  • Keynes versus keynesianerneKeynes versus keynesianerne
    John Maynard Keynes var en økonom for depresjoner. Hans politiske forslag på 1930-tallet var ment for ekstreme forhold, og ikke som en medisin for enhver økonomiske forkjølelse, slik hans etterfølgere later til å tro.