Ukategorisert

En undersøkelse for stortingspolitikerne

På Stortinget er det fokus på fysisk aktivitet i skolen. FrP har blant annet publisert en video om saken på eget nettsted.

Nå viser det seg, noe som ikke er unaturlig, at å tvinge barn til trening ikke gjør dem slankere. Det er en britisk undersøkelse som konkluderer med at barn og ungdommer kompenserer ved å gjøre mindre andre tider av dagen.

14.000 barn ble testet av forskere fra Plymouth University, ifølge P4.

Å gjøre den skattefinansierte skolen til mer enn den bør være, er bomskudd fra politikere som tror de kan styre livet til barn og ungdommer.

0 0 vurderinger
Vurdering
1 Comment
Inline Feedbacks
View all comments
ole
ole
8 years ago

Stemmer det. Jeg har fått så avsmak av fysisk trening gjennom skolen, forbinder det bare med tvang. Det er trist. Jeg var en av de som gjorde det best i gymmen toppkarakterer, men jeg hatet det og det gjør jeg ennå. Jeg er nå over 30.

Verdt å lese fra Liberalerens arkiv

  • Læreplaner gir tapereLæreplaner gir tapere
    Nye læreplaner løser ikke det grunnleggende problemet
  • Ruspolitisk sensur i skolen, igjenRuspolitisk sensur i skolen, igjen
    Legalisering av cannabis er stadig mindre kontroversielt. Likevel nektes politisk engasjert ungdom å ytre meningene sine om rusreform på norske skoler.
  • Subsidiert er ikke frittSubsidiert er ikke fritt
    Det er naivt å tro at subsidiert kunst ikke er politisk styrt. Kunstnere laller seg inn i en følelse av selvstendighet, men er kjøpt og betalt av staten.