Ukategorisert

La skatteregnskapsstatistikken ble en del av debatten

Skatteregnskapsstatistikken viser hvor ekstremt mye penger politikerne tar inn i skatt. Oversikten viser også økningen sammenlignet med fjorårets tall.

Årsaken til at skatteregnskapsstatistikken kan være god å ha i debatt om skatt, er at dokumentet fra Statistisk sentralbyrå viser at mange politikere, også de i Fremskrittspartiet, ønsker beskjedne skattereduksjoner sammenlignet med alle pengene politikerne tar fra borgerne.

Det har blitt betalt inn 659,8 milliarder kroner i skatt i Norge så langt i år. Dette er 8,5 prosent eller 51,8 milliarder mer enn tilsvarende periode i fjor. Dette er så mye penger at noen titallsmilliarder kroner i lettelser, kun er småpenger å regne i den store sammenhengen.

51,8 milliarder mer enn i fjor? Huff!

Mest lest

Arrangementer

  • Ingen arrangementer