Ukategorisert

Betsson-spiller vant 54,3 millioner kroner

Denne nyheten vil mange politikere mislike. Det politiske flertallet liker ikke spill og gevinster hos aktører som ikke har fått konsesjon hos norske myndigheter.

I dag publiserte Betsson.com nyheten om at en bruker har vunnet 54,3 millioner kroner, etter at jackpotten i Hall of Gods tilfalt en spiller fra Sunnmøre.

–54,3 millioner er en ny supergevinst og utrolig artig å dele ut til en av våre norske kunder, sier norgessjef Paul Myklebust til Betssonbloggen.

Betssonbloggen ringte en veldig lykkelig mann i 40-årene tirsdag formiddag.

–Jeg er helt i sjokk, sier den heldige vinneren og forteller hvordan han opplevde supergevinsten.

Les hele intervjuet på Betsson.com.

Norske formyndere, også kalt politikere, har gjort mye for at nordmenn ikke skal bruke penger hos aktører som ikke er velsignet av det politiske flertallet. Heldigvis gir mange mennesker blaffen i politiske reguleringer. Det er også artig at noen som spiller hos internettaktører, vinner millioner av kroner.

Liberaleren gratulerer sunnmøringen!

0 0 vurderinger
Vurdering
1 Comment
Inline Feedbacks
View all comments
Karsten Eig
8 years ago

Lotterier er fortsatt skattlegging av dem som ikke forstår statistikk og sannsynlighetsregning. Som Norsk Tipping sier: “Vi gir dumheten en sjanse”.

Hvilket ikke er noen grunn til at staten skal monopolisere profitt på dumhet.

Fra arkivet

 • Med en klype saltMed en klype salt
  Hva måler man egentlig når man måler fattigdom på den måten som gjøres i Norge?
 • Fritt kjøtt!Fritt kjøtt!
  Labkjøtt. Kunstig kjøtt. Syntetisk kjøtt. In vitro-kjøtt. Alternativt kjøtt. Etisk kjøtt. Eller bare framtidens “kjøtt”?
 • Norge – verdens beste land å bo i?Norge – verdens beste land å bo i?
  Vi hører det en gang i året i mediene. Norge er verdens beste land å bo i. FN sier det, får vi høre. Men sier FN virkelig dette?
 • Bærekraftsmålene – klima som den store samlende sak?Bærekraftsmålene – klima som den store samlende sak?
  Klima og miljø er del av bærekraftsmålene. Hvordan skal dette samle menneskeheten? Og hvordan var det nå med rettsstaten? Siste og fjerde del av en artikkelserie om bærekraftsmålene – med en oppsummering.
 • Engler og demonerEngler og demoner
  To 16-åringer har fått voldsom oppmerksomhet i 2019, men de blir behandlet svært ulikt.
 • FrPs ruspolitiske dobbelstandardFrPs ruspolitiske dobbelstandard
  FrP og KrF står i veien for regjeringens varslede rusreform. At et kristent avholdsparti sitter på bakbena må man forvente. FrPs motstand mot avkriminalisering er vanskeligere å akseptere.
 • Verdens mest berømte kvinneVerdens mest berømte kvinne
  Inger Merete Hobbelstad har skrevet en mangesidig biografi om den britanniske monarken med innblikk i historie, politikk og samfunnsliv.