Ukategorisert

Ungdommenes budsjettforslag

Det hadde vært spennende å se budsjettforslag laget av ungdomspartiene.

Regjeringens forslag til statsbudsjett som kommer hver høst er godt kjent. Også Liberaleren omtaler regjeringens budsjettforslag. I ukene etter at regjeringen har presentert forslaget, kommer partiene med sine forslag. Liberaleren har etter hvert fått en tradisjon med å kommentere forslagene til Fremskrittspartiet, Høyre og Venstre. Forskjellene mellom regjeringens forslag og forslagene fra opposisjonspartiene er veldig liten. Det vi vet veldig lite om, er hvordan ungdomspartiene tenker i budsjettsammenheng sammenlignet med moderpartiene.

Det hadde vært spennende å se statsbudsjettforslag fra FpU, Unge Høyre og Unge Venstre. Kanskje kan forslag fra ungdomspartiene tydeliggjøre prinsipielle forskjeller mellom de politiske partiene?

Utfordringen er herved gitt til ungdomspartilederne!

Mest lest

Fra arkivet

Arrangementer