Ukategorisert

Håpløst å vite hvem som har rett, men….

At staten, gjennom sin eierandel av Telenor, gjør livet vanskelig for TV2, er uakseptabelt.

Det er full krig mellom TV2 og Canal Digital. Det er Telenor som eier Canal Digital. Staten har kontroll over Telenor med en eierandel på 54 prosent. Staten, altså dermed politikerne, sitter på alle sidene av bordet og det er uheldig. Skribenten holder NRK med vilje unna denne suppa.

Krigen mellom Canal Digital og TV2 er et godt eksempel på hvorfor staten, altså politikerne, kun skal lage rammene for næringsaktørene, og ikke være en part i konkurransen om kunder og oppslutning.

Stakkars TV2 som faktisk kjemper mot staten i oppgjøret mot Canal Digital.

2 kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
Solvik_liberal
9 years ago

Synes synd i #TV2 som kjemper mot staten! http://t.co/JNhsxwu2

Andreas
Andreas
9 years ago

Overskriften er for så vidt riktig. Det er ikke lett å komme med en fasit her. Men jeg synes «stakkars TV2» er litt unyansert. Staten eier unektelig en god porsjon aksjer i Telenor, men ser vi bort fra Hr. Giskes utidige innblandinger opererer de stort sett som vanlige firmaer som må tjene pengene «the hard way». Norge bidrar bare med en andel av Telenors omsetning og pengene i resten av verden får de ikke ekstrahjelp til å hente inn selv om vi selvfølgelig kan være enige i at de hadde noen vesentlige fordeler når de entret markedet. Men dette er… Read more »

Fra arkivet

 • Delingsøkonomi på en – to – tre!Delingsøkonomi på en – to – tre!
  For fem år siden var ordet "delingsøkonomi" på alles lepper, men da aktørene i denne sektoren begynte å utfordre eksisterende næringsvirksomhet så satt politikerne foten ned.
 • Subsidiert er ikke frittSubsidiert er ikke fritt
  Det er naivt å tro at subsidiert kunst ikke er politisk styrt. Kunstnere laller seg inn i en følelse av selvstendighet, men er kjøpt og betalt av staten.
 • Verdens mest berømte kvinneVerdens mest berømte kvinne
  Inger Merete Hobbelstad har skrevet en mangesidig biografi om den britanniske monarken med innblikk i historie, politikk og samfunnsliv.
 • Flertallet har ikke rett til å bestemmeFlertallet har ikke rett til å bestemme
  Stålsett-saken illustrerer det iboende problemet med demokratiet. Et flertall kan gjøre gale valg som ikke bør respekteres
 • KommunazismenKommunazismen
  Den politiske avstanden mellom kommunisme og nazisme er mindre enn folk flest forstår.
 • Gi en liten gave til LiberalerenGi en liten gave til Liberaleren
  Vi trenger Liberaleren som et sterkt talerør for den liberale høyresiden. Her er en mulighet til å hjelpe oss.
 • Med samme begrunnelseMed samme begrunnelse
  Liberalister har alltid forsvart utsatte minoriteter, enten de er homofile eller religiøse fundamentalister. De er alle individer med like rettigheter.