Ukategorisert

Håpløst å vite hvem som har rett, men….

At staten, gjennom sin eierandel av Telenor, gjør livet vanskelig for TV2, er uakseptabelt.

Det er full krig mellom TV2 og Canal Digital. Det er Telenor som eier Canal Digital. Staten har kontroll over Telenor med en eierandel på 54 prosent. Staten, altså dermed politikerne, sitter på alle sidene av bordet og det er uheldig. Skribenten holder NRK med vilje unna denne suppa.

Krigen mellom Canal Digital og TV2 er et godt eksempel på hvorfor staten, altså politikerne, kun skal lage rammene for næringsaktørene, og ikke være en part i konkurransen om kunder og oppslutning.

Stakkars TV2 som faktisk kjemper mot staten i oppgjøret mot Canal Digital.

0 0 vurderinger
Vurdering
2 kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
Solvik_liberal
8 years ago

Synes synd i #TV2 som kjemper mot staten! http://t.co/JNhsxwu2

Andreas
Andreas
8 years ago

Overskriften er for så vidt riktig. Det er ikke lett å komme med en fasit her. Men jeg synes “stakkars TV2” er litt unyansert. Staten eier unektelig en god porsjon aksjer i Telenor, men ser vi bort fra Hr. Giskes utidige innblandinger opererer de stort sett som vanlige firmaer som må tjene pengene “the hard way”. Norge bidrar bare med en andel av Telenors omsetning og pengene i resten av verden får de ikke ekstrahjelp til å hente inn selv om vi selvfølgelig kan være enige i at de hadde noen vesentlige fordeler når de entret markedet. Men dette er… Read more »

Mest lest

Fra arkivet