Ukategorisert

Bjørn Kjos bør bli sint igjen

Oppslagene om mer skattefinansierte penger til SAS, som næringsminister ikke avviser på TV2, har fått Liberaleren til å hente fram en gammel pressemelding, publisert 9. februar 2010.

Det var Norwegian-sjef Bjørn Kjos som påpekte at nye skattefinansierte penger i SAS vil gi selskapet konkurransefortrinn. Den statlige giganten fikk penger og blant annet Norwegian måtte konkurrere i motvind.

Statens rolle er som regulator og lovgiver! Vi gjentar; statens rolle er som regulator og lovgiver!

1 Comment
Inline Feedbacks
View all comments
taa
taa
9 years ago

Er ikke Bjørn kjos sint for et eller annet hele tiden. På tide han pensjonerer seg,vi har ikke bruk for grådige egoistiske ledere. Verdens gjerrigste mann tom. mot de som har gjort han rik. Utgått på dato

Fra arkivet