Notiser

Mange dårlige argument

Det kryr av dårlige argument i forsvar for formueskatten, men å hevde distriktene taper om formueskatten fjernes må være ett av de verste argumentene som finnes.

–Å fjerne formuesskatten er å invitere til en gigantisk skattefest for Oslo vest og Bærum, sier SV-leder Audun Lysbakken til Nationen.no.

1 Comment
Inline Feedbacks
View all comments
Andreas
Andreas
9 years ago

Uten å ha sjekket tallene så kan jeg vel være tilbøyelig til å gå med på at noen avgrensede områder har rikere befolkning enn snittet på landsbasis. At det i stor grad er Oslo og Akershus som står for innbetaling av formueskatt er jo riktignok ikke så overraskende all den tid det faktisk bor mange mennesker i disse to fylkene. Vill spekulasjon, men det er kanskje en smule færre innbyggere i Finnmark som han sammenligner med? Litt festlig også å dra fram Olav Thon som eksempel på en rik «slemming» da han har bodd utenfor Oslo i mange år, og… Read more »

Fra arkivet