Ukategorisert

Viktige timer for verden

Følg Jan Arild Snoen på Twitter.com.

Snoen advarer leserne, men slike advarsler er kun lokkemidler for politiske nerder.

–Til dere som ikke er interessert i am. pol.: Feeden kommer til å gå varm neste 36 timer. Dere kan avfølge og komme tilbake senere, skriver han på egen Twitter-profil.

Nedtellingen til det amerikanske presidentvalget har startet!

0 0 vurderinger
Vurdering

Tags:

,
1 Comment
Inline Feedbacks
View all comments
Anonym
Anonym
8 years ago

Hvem heier Snoen på? Var litt vanskelig å få et inntrykk, men ser ut som Romney? Eller er han nøytral? Så lenge republikanerne ikke klarer å komme opp med en mer klassisk liberal kandidat som er frihetlig både på det økonomiske og det sosiale så … tja, vel det kommer an på hva man som liberalist er mest opptatt av, av de to tingene, hvem man kanskje burde gå for. Men det er ikke bare det heller. Obama er en smart fyr. Skikkelig smart. Han har gjort en veldig bra jobb. Romney er en teapartyperson som fremstår som overfladisk og… Read more »

Mest lest

Fra arkivet