Notiser

Svette og tårer

Heidi Nordby Lunde om formueskatten på egen blogg.

Mange bør bruke eksempel fra den nærmeste familie.

2 kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
Solvik_liberal
9 years ago

RT @liberaleren: Ny artikkel: Svette og tårer: Heidi Nordby Lunde om formueskatten på egen blogg. http://t.co/VetLmCcl

Andreas
Andreas
9 years ago

De som mener man er en sleip riking hvis man har 750000 på kontoen har trolig sviktende mattekunnskaper eller noe. Du skal selvfølgelig ha grei inntekt hvis du opparbeider den summen på et år eller to, men med lavt forbruk er det ikke urealistisk å oppnå før du går av med pensjon. Det som «redder» mange fra å ha formue er å ha store nok lån på hus til å ha negativ formue selv om man har noen kontanter liggende. Så de kloke hodene mener det er bedre å svi av pengene på forbruk og sørge for å hele tiden… Read more »

Fra arkivet