Ukategorisert

Er et lovbrudd verre enn et annet? Ja, i Ap!

Thor Erik Forsberg har det verre i Arbeiderpartiet enn Roger Ingebrigtsen.

Det har lenge vært stor debatt om Forsberg etter at stortingsrepresentanten innrømmet bruk av cannabis. Han fikk en bot på 2 000 kroner.

Enklere er det for statssekretær Roger Ingebrigtsen som liker god fart bedre enn cannabis. Han har igjen mistet lappen for råkjøring, ifølge NRK. Ingebrigtsen fikk en bot på 8 000 kroner, men få jamrer om at han er uskikket til å være politiker. Tydeligvis verre med cannabis enn god fart i Arbeiderpartiet!

7 kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
Sesselja
9 years ago

Selv om jeg er for legalisering, ser jeg likevel en forskjell på om en stortingsrepresentant bruker cannabis eller råkjører mellom møter. Førstnevnte sløver og kan gi problemer med hukommelsen, noe som ikke ideelt når du skal lede landet. Men at man HAR brukt, men ikke bruker nå, bør ikke spille en rolle i spørsmålet om videre politisk karriere. For øvrig synes jeg det er riktig at råkjøring straffes hardere (dvs større bot og mister lappen), da du risikerer å sette andres liv i fare.

Per Aage Pleym Christensen
Editor
9 years ago

Hva med storforbruk av alkohol som lovgiver? Det finnes vel noen av dem, også? Det skriver ikke journalister om. Aps valgkampåpning i 1979 er et unntak.

saussage_90
9 years ago

RT @liberaleren: Ny artikkel: Er et lovbrudd verre enn et annet? Ja, i Ap!
http://t.co/T3Z0hbFx

randolph
randolph
9 years ago

Burde så absolutt ikke ha noe mer å si enn om han brukte alkohol. «Daily alcohol exposure, however, did impact the ability of the hippocampus to produce and retain new cells, reducing new brain cell production by nearly 40 percent:» http://www.theatlantic.com/health/archive/2012/10/study-even-moderate-drinking-impairs-brain-cell-formation/264129/ «It turns out, this synthetic THC-like compound actually INCREASED the rate of brain cell formation in the hippocampus (neurogenesis) by a whopping FORTY PERCENT!» «researchers at the US National Institutes of Mental Health (NIMH) reported that the administration of the non-psychoactive cannabinoid cannabidiol (CBD) reduced ethanol-induced cell death in the brain by up to 60 percent. «This study provides… Read more »

Eivind Knudsen
Eivind Knudsen
9 years ago

Og hva så med Ali Horori fra Bodø. Det er jo ting som tyder på at han har brukt nordlandstrompeten sin på feil sted.

Pleym
Pleym
9 years ago

For ordens skyld, Eivind: Han er ikke dømt, og innrømmer ikke skyld. Han har imidlertid ikke vært aktiv politisk siden juli, så vidt jeg forstår efter anmodning fra Bodø Ap.

Frank K
9 years ago

Tankevekkende.

Fra arkivet