Ukategorisert

La SAS dø i fred

FpUere ønsker at SAS dør.

Facebook.com er siden «La SAS dø i fred» publisert. Det er en side for alle som mener at den norske regjeringen skal slutte å sprøyte penger inn i SAS.

Staten gir rammene for alt av forretningsvirksomhet i Norge. Det gjør politikerne gjennom lovverket, forskrifter, skatter og avgifter. Det er lite ryddig av staten å gi rammer samtidig som den samme staten bedriver forretningsdrift. Det fører til at staten gjennom sin posisjon som lovgiver gir seg selv som bedriftseier særfordeler, noe som er utilgivelig i et fritt marked. SAS er prakteksemplet på at staten gir egne selskap fordeler som konkurrentene kun kan drømme om.

La SAS dø!

Tags:

1 Comment
Inline Feedbacks
View all comments
Mazyar_Keshvari
9 years ago

RT @liberaleren: Ny artikkel: La SAS dø i fred:
http://t.co/aDkv0fdA

Fra arkivet