Ukategorisert

Hvis odds er farlig,…..

Ifølge norsk spillpolitikk blir ikke nettselskap invitert inn på det norske markedet fordi oddsspill kan være farlig, for å forklare forbudslinjen på en enkel måte.

Denne reklamen hadde statlige Norsk Tipping på utvalgte nettaviser i dag.

Dobbeltmoral? Ja, helt klart!

2 kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
Pål Jensen
Pål Jensen
9 years ago

Ja, dette er bare for dumt. Det er farlig mht avhengighet å spille både hos NT og hos internetbookiene så det argumentet er verdiløst. Hos NT er dessuten spillerandelene (hvor mye av omsetningen som deles ut i premier)så lave at man er dømt til å tape. Bedre spillebetingelser finnes på internett, men i motsetning til den seriøse og kontrollerte driften på Hamar har ikke bookmakere skrupler overhodet. Bransjen har spilt helt falitt og er gjennområtten i sitt profittjag. Trodde kanskje det skulle bli bedre etter Baasland-skandalen, men fortsatt utestenges vinnende kunder mens taperne er hjertelig velkomne. VIL ABSOLUTT IKKE HA… Read more »

trackback
9 years ago

[…] leste artiklene på Liberaleren i 2012, handler om tvangsinnmelding i Facebook-grupper (5.plass), internettgambling (7.plass) – og Høyesteretts avgjørelse om asylbarnenes skjebne (10.plass). Det spesielle […]

Fra arkivet