Ukategorisert

Skatte- og avgiftsvinneren på Stortinget

Det er trist at Fremskrittspartiets alternative statsbudsjett for 2013 er det budsjettforslaget blant stortingsparteiene som inneholder mest skatte- og avgiftslettelser.

Det er trist fordi sammenlignet med alle pengene staten tar inn gjennom skatter og avgifter, er det relativt beskjedne summen som ligger i FrPs alternative budsjett.

Det er kjent FrP-politikk i budsjettforslaget, kjent politikk på godt og vondt. FrP er det stortingspartiet som ønsker at borgerne skal få beholde litt mer av egne penger, men partiet rir videre på kursen om voldsomme satsinger på samferdsel, helse og omsorg. Partiet øker også innsatsen på trygghet og beredskap sammenlignet med regjeringens statsbudsjettforslag.

Når rødgrønne politikere kommer til å skjelle ut FrP det neste året for å rive ned velferdsstaten, er det beskyldninger som ikke stemmer. Bare sjekk sjøl på FrPs alternative budsjettforslag som er lagt ut på Frp.no.

Mest lest

Arrangementer