Ukategorisert

Den samme retorikken om att og om att

Høyre og Fremskrittspartiet er for en stor stat og skattefinansierte helsetjenesten. Det er én av flere årsaker til at dagens opposisjon ikke klarer å kutte skatter og avgifter så mye at frihetsfølelsen til borgerne øker.

Helseminister Jonas Gahr Støre har sendt ut et nyhetsbrev på e-post i dag. I nyhetsbrevet kommer statsråden med gamle slagord og gammel retorikk. Noen av poengene er så billige, at de hadde passet på et loppemarked.

–Derfor vil vi velge gode helsetjenester til alle, framfor skattekutt til de få, skriver Jonas Gahr Støre i e-posten som helt sikkert har mange tusen mottakere.

Å gjennomføre de skatteforslagene som Høyre og FrP har foreslått, vil ikke svekke velferdsstaten. Det vil fortsatt være skattefinansierte skoler, skattefinansiert helse og omsorg med opplegget som Høyre og FrP har lansert i mange år på råd i forbindelse med debattene om statsbudsjettene. Å påstå noe annet er ren løgn!

Mest lest

Arrangementer

  • Ingen arrangementer