Ukategorisert

Små forskjeller mellom ny og gammel regjering

Arbeiderparti-apparatet lyver eller kommer med ting de ikke har peiling på!

I dag kom et nytt informasjonsskriv fra Arbeiderpartiet på e-post. E-posten er signert Marthe Scharning Lund, valgkampsjef i Arbeiderpartiet.

I deler av e-posten skriver Scharning Lund følgende:
–Etter at opposisjonen har lagt frem sine programforslag og sine alternative statsbudsjett er én ting klart: Et regjeringsskifte neste år med Erna Solberg som statsminister og Siv Jensen som finansminister vil føre til store skattekutt. Det går ut over inntektene til velferd, det svekker omfordelingen i samfunnet, skriver Marthe Scharning Lund.

Ve, vel, vel; Høyre har i sitt alternative statsbudsjettforslag nesten ikke funnet plass til reduserte skatter og avgifter. FrP er omtrent på sitt vanlige nivå med et par og tjue milliarder kroner som forresten er småpenger i den store sammenheng. Retorikken til Marthe Scharning Lund kan være noe av årsaken til at de såkalte høyrepartiene har plassert seg i sentrum. Påstander om at skattekutt reduserer velferden kan skremme politikere som ønsker oppslutning. Marthe Scharning Lund du skremmer politikere som burde frontet frihet, du skremmer Erna Solberg og Siv Jensen. Resultatet blir en stor, kjedelig sosialdemokratisk lapskaus der det er vanskelig å skille ingrediensene fra hverandre.

Dersom Arbeiderpartiet legger seg på denne linjen i valgkampen 2013, kommer valgkampen til å bli fryktelig frustrerende for mange av oss som er opptatt av politikk.

Mest lest

Arrangementer