Ukategorisert

Hva er noen milliarder i redusert skatt?

De samlede inntektene var på 287,4 milliarder kroner i 3. kvartal i år, altså kun i 3. kvartal. Dette er 7,5 milliarder mer enn i samme kvartal 2011, viser tallene fra statsregnskapet som Statistisk sentralbyrå har offentliggjort.

Staten, altså politikerne, får enorme inntekter fra skatter og avgifter. De samme politikerne har enorme utgifter på grunn av skattefinansierte ordninger som er vedtatt opp igjennom årene. Det er mulig å kutte mange av disse ordningene sånn at hver enkelt borger får beholde mer av egne penger.

Inntektene fra statsregnskapet viser at noen titallsmilliarder kroner som FrP vil gi i skatte- og avgiftslettelser, kun er en bitte liten del av statens inntekter i løpet av et år. Statens inntekter viser at det må være mulig å føre en mer frihetsvennlig politikk i rødgrønne Norge!

Mest lest

Arrangementer

  • Ingen arrangementer